Bestel een 3D Zwangerschapsbeeldje

admin 0

Het vrouwenlichaam is een wonder op zich. De kracht en schoonheid die een zwanger lichaam uitstraalt is ongeëvenaard. Hoe bijzonder zou het zijn als jij en je kindje samen in deze vorm vereeuwigd kunnen worden? Het moment dat je al zielsveel van je kindje houdt, maar het nog niet ontmoet hebt. Bij Gravida kun je dit moment vangen in de tijd en voor altijd blijven bewonderen in de vorm van een 3D Zwangerschapsbeeldje

Hoe het werkt

Je kunt eenvoudig online of per mail een afspraak plannen voor een vrijblijvende 3D scanafspraak op een van onze twee locaties naar keuze. Tijdens de afspraak maken wij door middel van meerdere foto’s een 3D afbeelding van jouw lichaam. Nadat wij jouw lichaam in 3D hebben vastgelegd met onze 3D camera, gaan wij samen met jou de beelden nog even langs om te kijken of je eventueel iets zou willen aanpassen. 

De scanafspraak is ook bedoeld om een beeld te vormen van jouw ideale zwangerschapsbeeldje. Tijdens de afspraak kun je al je wensen bij ons kwijt en zullen wij je alle mogelijkheden laten zien. Zo is er een ruime keuze aanwezig van materialen, maar ook van mogelijke afwerkingen. Als jij zelf originele ideeën hebt met betrekking tot bijvoorbeeld poses, of nabewerking kun je dit natuurlijk ook bij ons kwijt tijdens je afspraak. Wij proberen met veel plezier nieuwe dingen uit en zorgen er samen met jou voor dat jouw zwangerschapsbeeldje er uiteindelijk precies zo uitziet als je had gehoopt. 

Als je het nog niet zeker weet

Als je er na het maken van de 3D scan nog niet helemaal uit bent hoe je wil dat het zwangerschapsbeeldje eruit komt te zien, is dat geen probleem. De 3D bestanden blijven een jaar lang bij ons opgeslagen. Je hebt dus nog een jaar de tijd om te besluiten het zwangerschapsbeeldje alsnog te verwezenlijken. Het beeldje is dan eenvoudig online te bestellen. Het is ook mogelijk om alle materialen nog eens te komen bekijken voordat je een definitieve beslissing neemt. 

Mocht je wat meer tijd nodig hebben om je besluit te vormen, kun je er ook voor kiezen om de bestanden tegen betaling langer bij ons onder te brengen. Als je liever wilt dat wij de bestanden na een jaar verwijderen, is dat ook geen probleem. Wij sturen je tegen het einde van het eerste jaar een berichtje om je hiernaar te vragen. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *