Een aankleedkussen kopen

admin 0

Wanneer je een baby krijgt dan moet je altijd een lijstje maken met dingen die je moet kopen. Een aankleedklussen is een van de dingen die hier niet op kan ontbreken. Een aankleedkussen, of een waskussen, gebruik je namelijk altijd wanneer je kindje gewassen en/of aangekleed moet worden. Hier leg je hem dus meerdere keren per dag op.

 

Wat is een aankleedkussen?

We weten nu waar je het aankleedkussen voor gebruikt, maar wat is het nou eigenlijk? Een aankleedkussen is een kussen met opstaande randen waardoor de baby hier goed op blijft leggen. Een aankleedkussen heeft normaal gesproken de afmetingen van 70 centimeter bij 50 centimeter en is ongeveer 10 centrimeter hoog. Doordat het vaak lichte kussens zijn kan je ze in principe over meenemen.

 

Eén of meerdere aankleedkussens

Wanneer je geen zin hebt in een vieze bank, dan kan het handig zijn om een tweede aankleedkussen te kopen. Zo heb je er eentje in de kamer van het kind en kan je er een beneden leggen. Op deze manier kan je een ongelukje op de meubels makkelijk voorkomen.

 

Aankleedkussenhoes

Aankleedkussens zijn van een plastic materiaal gemaakt. Dit is natuurlijk makkelijk schoon te maken, maar ligt niet heel lekker. Je kan een aankleedkussenhoes gebruiken om de kussens wat comfortabeler te maken. Tevens is dit ook een extra beschermlaagje voor het kussen. Het is wel handig om er minimaal twee in huis te hebben, want ze zullen regelmatig gewassen moeten worden. Aankleedkussenhoezen zijn er in allerlei kleur. Op koeka.com vindt je alle mogelijkheden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *