Wil jij ook voor deze zomer de laatste kilo’s ervan af trainen?

admin 0

We kennen het allemaal wel. Soms is het lastig de motivatie te vinden om helemaal naar de sportschool te gaan.. Dat is nu geen issue meer!

Tunturi verkoopt nu alles wat je nodig hebt zodat jij thuis gewoon lekker aan de slag kunt!
Er is toch niks lekkerder dan sporten in je eigen omgeving? Tunturi helpt jou hierbij. Denk hierbij aan bijvoorbeeld lekker op een fietsapparaat de winterkilo’s eraf trainen en tegelijkertijd je eigen tv serie kijken.

Met een van deze apparaten kun jij naast afvallen ook nog lekker in je eigen omgeving zijn. Het is belangrijk dat je blijft bewegen en met Tunturi wordt dat heel gemakkelijk!

Je hoeft dan niet meer door de regen naar de sportschool of te wachten op een apparaat dat tijdelijk bezet is. En bedenk ook dat je zelfs tijdens het thuiswerken nog wat beweging kan meepakken!

Sommige mensen zitten de hele dag op kantoor en wandelen maar even kort tijdens de pauze. U kunt gewoon vanaf huis meedoen aan een meeting en tegelijkertijd even fietsen. Daarmee verbrand u gedurende de dag toch veel meer calorieën dan normaal en komt dat zomerdoel toch weer wat dichterbij.

Ik zou zeggen: wacht niet langer en geniet van de luxe positie waar je in kan gaan verkeren door je tijd slim in te delen en jezelf klaar te stomen voor de zomer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *